Assistent sommelier | Restaurant Cabillaud | 38 uur
werken bij de grootste hospitality-organisatie van Noord- en Midden Limburg
Jouw werkzaamheden zijn
Als assistent sommelier adviseer je onze gasten met passie en betrokkenheid over de wijnen en gerechten. Je maakt onze gasten op een bevlogen wijze wegwijs in de uitgebreide wijnkaart. Je luistert, adviseert, informeert, verrast en verwondert en tilt de culinaire avond van onze gasten naar een 9+ beleving vanuit jouw kennis en vaardigheden. Je ondersteunt de sommelier bij het samenstellen van de wijnkaart, wijnarrangementen en wijn-spijscombinaties en ook de inkoop, calculatie en opslag van wijnen. Het zelfstandig of in gezelschap van de sommelier naar proeverijen te gaan. Daarnaast ben je onderdeel van het team bediening en zorg je dat onze gasten het aan niets ontbreekt.
Wat vragen wij van jou?
- een gemiddelde wijnkennis, in bezit van SDEN2 of WSET 2;
- horeca-ervaring en/of afgeronde horeca-opleiding;
- je bent een “mensenmens” met passie voor wijn;
- je bent representatief, flexibel, stressbestendig, hebt oog voor detail en gevoel voor kwaliteit;
- je bent gedreven om bestaande kennis uit te breiden en te delen met het team;
- je hebt een echte hands-on mentaliteit en bezit van een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
- je wilt jou aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen;
Wat bieden wij jou?
- een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo;
- een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality deelt;
- goede begeleiding door een gediplomeerd Leermeester;
- salaris conform Horeca CAO;
- ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
- flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend)
Herken jij jezelf? Stuur dan je CV & motivatiebrief naar Mariëlle Warmerdam via sollicitaties@maaspoort.nl.