De zomerperiode heeft haar einde bereikt, en wij zijn enthousiast om je te verwelkomen met een geheel vernieuwd menu. Tijdens een welverdiende vakantie heeft onze chef-kok en zijn team volop inspiratie verzameld voor nieuwe creaties. Aarzel niet langer en maak meteen een reservering voor een heerlijke avond uit. We kijken er om je te mogen ontvangen!
Watermeloen – Tomaat – Buratta – Ansjovis
Tonijn – Sushirijst – Rettich – Rode Peper
Steak tartaar – Parmezaan – Brioche – Truffel
Kabeljauw – Prei – Citroen – Crispy Chili saus
Parelhoen – Witlof – Cantharel – Knoselderij
Kaasselectie
Braam – Limoncello – Mascarpone – Basilicum
Bekijk hier de wijnkaart. Sommelier Stan Welles adviseert je graag over de mooiste wijn & spijs combinaties. Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld en biedt een uitgebreide selectie van wijnen uit verschillende regio’s en van verschillende druivensoorten
Reserveren kan heel eenvoudig via de reserveerfunctie op de website of bel naar +31 (0)77 320 72 22.